24. juni 2024

Arkivfoto: Michael Johannessen.

Klokken 04.44 søndag morgen måtte politiet rykke ud til Vestergade i Holbæk efter en anmeldelse om, at en mand havde slået to andre gæster på en restauration.

Det viste sig, at en mand havde talt med en kvinde, som tilsyneladende virkede utryg herved. En 18-årig mand fra Hørve og en 25-årig mand fra Holbæk havde efterfølgende påtalt adfærden over for manden, som kvitterede ved, at slå begge to med knytnæveslag.

De to ofre for volden havde umiddelbart ikke nogen synlige skader, men blev sendt på skadestuen for at blive undersøgt og få registreret eventuelle skader.

Politiet fik oplysninger om den mistænkte, der havde forladt restaurationen, og fandt ham på et nærliggende spisested. Der var tale om en 18-årig mand fra Holbæk som blev anholdt og sigtet for vold mod de to mænd. Han blev løsldat efter afhøringen.

Den 18-årige vil senere høre nærmere fra anklagemyndigheden, når sagen strafferetligt skal afgøres.