19. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Om formiddagen juleaftensdag fik fik politiet oplysninger om, at en stjålet bil fra Sorø kunne spores til Kirke-Eskilstrup-området, så flere patruljer blev sendt til området for at lede efter bilen.

Bilen blev fundet efterladt på Syrenvej, hvor spor i sneen førte væk fra stedet. Endvidere fik patruljerne god hjælp fra borgere i området, der havde set en person færdes i området.

Det lykkedes politiet at finde frem til den mistænkelige person i området ved Brinken i Kirke Eskilstrup. Der var tale om en 21-årig mand fra Sorø, som efter afhøring til denne sag om den stjålne bil blev afleveret til Kriminalforsorgen. Han var nemlig i forvejen udeblevet fra afsoning af en frihedsstraf i et fængsel i Jylland, så den 21-årige blev indledningsvist afleveret i Køge arrest som en start på sin afsoning.

I forbindelse med eftersøgningen af den 21-årige i Kirke Eskilstrup fandt politiet en anden efterlyst personbil, som var blevet stjålet i Kirke Hvalsø nogle dage tidligere. Også den bilejer blev underrettet om fundet af køretøjet, så ejeren kunne sætte sig i besiddelse af sin bil igen.