20. maj 2024

Arkivfoto: Michael Johannessen.

Det blev tilsyneladende for varmt for nogle gæster på Club Harlekin i forbindelse med, at der havde været koncert med den dansk-tanzanianske rapper Kensi natten til søndag.

Ifølge politirapporten måtte måtte politiet omkring kl. 03.20 assistere Harlekins personale med at få lukket gæster ud, fordi nogle af gæsterne var blevet dårlige på grund af høj temperatur i diskotekets lokaler.

Politiet oplyser, at ingen var kommet egentlig til skade, og diskoteket besluttede at lukke for resten af natten. Gæsterne forlod området i god ro og orden, oplyser politiet.

Bestyrer: Harlekins vagter klarede selv situationen

Politiets fremstilling af situationen bestrides af Harlekins bestyrer Oliver Ziegler, der til Holbaekonline.dk fortæller at man standsede koncerten før tid af sikkerhedsmæssige årsager. Han oplyser, at der ganske rigtigt var få gæster som for varmt under koncerten samt muligt mangel på væske. De fik vand og hjælp fra Harlekins vagtpersonale.

-Vores vagter klarede situationen til perfektion uden hjælp fra politiet, som var til stede i Nygade, siger Oliver Ziegler, der oplyser, at Harlekin ikke lukkede tidligt, som politiet oplyste, men først klokken 6.00 som planlagt.

Opdateret kl. 20.17 med udtalelse fra Harlekins bestyrer efter vi blev gjort opmærksom på, at episoden ikke skete som det fremgik af politirapporten.