26. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 64-årig kvinde fra Holbæk væltede lørdag aften med en autocamper på Holbækmotovejen ved afkørsel 12 ved Roskilde.

Med i autocamperen var også to børn.

Både børnene og den 64-årige fører blev hjulpet ud af en anden bilist, som havde set uheldet ske, efter at autocamperen pludselig var begyndt at slingre under kørslen, inden den væltede.

Uheldet skete kort efter klokken 18.30.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor politiet tog en alkometerest på den 64-årige kvinde, inden hun blev bragt til skadestuen til kontrol. Alkometeret viste mere end tilladt, og kvinden blev derfor sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Politiet tog de to børn med til politistationen i Roskilde, hvor de blev afhentet af deres pårørende. Både børnene og den kvindelige fører var, ifølge politiet, sluppet uskadte fra uheldet. Ingen øvrige trafikanter blev involveret i uheldet.