1. marts 2024

Statsminister Mette Frederiksen med kommunalbestyrelsesmedlem og -kandidat, Ole Brockdorff (S). Foto fra Ole Brockdorff.

Statsminister Mette Frederiksen (S) var lørdag en tur i Holbæk for at støtte de lokale socialdemokratiske kandidater til kommunalbestyrelsen.

Statsminister Mette Frederiksen (S) var lørdag en tur i Holbæk for at støtte de lokale socialdemokratiske kandidater til kommunalbestyrelsen.

Når Holbækkerne går til stemmeurnerne tirdsag den 16. november er der ikke færre end 9 partier og 107 kandidater, at stemme på. Derfor gør partierne i disse dage hvad de kan, for at skabe opmærksomhed om sig selv deres kandidater.

De lokale socialdemokrater fik hjælp af landets statsminister, som lørdag mødte op på Torvet og derefter gik en tur op og ned ad Ahlgade. Her blev der uddelt smil, håndtryk og røde roser, ligesom der blev snakket og poseret til selfies.

Statsminister Mette Frederiksen var ikke den eneste prominente socialdemokrat, der var tilstede i Ahlgade lørdag. Også indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S) var i byen. Kaare Dybvad Bek er i øvrigt valgt i Holbæk-kredsen.

Det skal for en god ordens skyld nævnes, at billederne til denne artikel er taget af Ole Brockdorff, der er kandidat til kommunalbestyrelsen for Socialdemokratiet.