30. maj 2024

SAS Flight SK1685 kredsede flere gange rundt om Holbæk. Grafik: Flightradar24.com.

Et passagerfly af typen Mitsubishi CRJ-900LR kredsede tirsdag morgen flere gange rundt om Holbæk.

SAS Flight SK1685 kredsede flere gange rundt om Holbæk. Grafik: Flightradar24.com.

Et passagerfly af typen Mitsubishi CRJ-900LR kredsede tirsdag morgen flere gange rundt om Holbæk.

Det skriver Ekstrabladet.dk.

Flyet lettede klokken 8.25 fra Københavns Lufthavn i Kastrup med kurs mod Milano i Norditalien. Men næppe var flyet kommet i luften, før det begyndte, at cirkle rundt over først Lyngby og bagefter Holbæk, for så at returnere til Københavns Lufthavn.

Årsagen var, at man havde registreret mulig røg på flyet og derfor skulle det vende tilbage til Københavns Lufthavn. Men fordi flyet var tanket godt op for at kunne flyve til Milano, måtte piloterne flyve rundt over Sjælland for at bruge så meget brændstof som muligt, af hensyn til sikkerheden, inden det fik lov til at lande.

Derfor kunne opmærksomme borgere altså se det godt 36 meter lange passagerfly med et vingespand på næsten 25 meter cirkle rundt over Holbæk området.