14. juni 2024

Foto: Michael Johannessen.

En større politiaktion blev mandag eftermiddag sat i værk efter en mand var blevet overfaldet.

En større politiaktion blev mandag eftermiddag sat i værk efter en mand var blevet overfaldet.

Som vi skrev i går, så blev en en mand overfaldet på Rosen i Holbæk

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man klokken 16.12 fik en anmeldelse om overfaldet og kørte til stedet, hvor man fik kontakt til en 29-årig mand fra Holbæk, som var lettere forslået, samt nogle vidner.

Betjentene fik klarlagt, at to mænd var sprunget ud af en sort personbil og havde overfaldet den 29-årige, mens en tredje mand også med relation til bilen observerede. Efter overfaldet flygtede de mistænkte i den sorte bil, hvis nummerplade vidner aflæste og videregav oplysningerne til politiet.

Senere fandt politiet bilen efterladt i Ladegårdsparken, men uden personer i. En større eftersøgning med bl.a. hundepatrulje, blev iværksat i beboelsesområdet i et forsøg på at få identificeret en eller flere af overfaldsmændene.

En hundepatrulje bemærkede under eftersøgningen i området en mand, der hastgigt løb væk for at gemme sig i et buskads. Politihunden havde dog ikke besvær med at finde manden, som var en 19-årig mand fra Holbæk. Da han var i besiddelse af knap 76 gram hash, en digitalvægt og et mindre kontantbeløb, blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Ved en ransagning på hans bopæl fandt politiet ikke yderligere effekter af politimæssig interesse, hvorefter han blev løsladt.

Politiet oplyser, at ingen endnu er blevet sigtet for overfaldet på den 29-årige mand, men efterforskningen fortsætter i et forsøg på at få de mistænkte identificeret.

Læs også: Politi ledte efter overfaldsmænd