25. juni 2024

Arkivfoto: Pixabay.

"Spil Dansk Ugen" i uge 44 er fuld af arrangementer over hele landet, også på Holbæk og Omegns Musikskole i Gundestrup er der et par arrangementer i forbindelse med den traditionsrige uge.

Arkivfoto: Pixabay.

“Spil Dansk Ugen” i uge 44 er fuld af arrangementer over hele landet, også på Holbæk og Omegns Musikskole i Gundestrup er der et par arrangementer i forbindelse med den traditionsrige uge.

Mandag den 1. november har HOM Seniorkor og HOM Harmonikaerne slået sig sammen om én af de populære fællessang-events i musikskolens store sal på Krovejen 26 i Gundestrup. Harmonikaorkestret under ledelse af Jens Peter Jensen, har sammen med forsanger Vinnie Jensen forberedt nogle dejlige melodier, som de fremmødte deltagere kan spille og synge med på. HOM Seniorkor er i dagens anledning på besøg og optræder selv med nogle indøvede sange, som korleder Lina Zinglersen har arrangeret. Syng og Spil-eftermiddagen starter kl. 13.00.

Spil Dansk-koncert
Et par dage efter, torsdag d. 4. november, bliver der i samme sal stillet op til en stor Spil Dansk-koncert, som starter kl. 19.00. Her kan publikum opleve optrædender fra HOM´s solister, kor og bands. Heriblandt de to store kor Kor de´Light under ledelse af Lina Zinglersen og Homming Birds, der har Ulla Hempel som dirigent og akkompagneres af Kenneth Reiner. Yderligere medvirker senior-kvartetten Boy Banden, den talentfulde sangsolist Emma Sonne og Thomas Borchersen kommer med sit band Study Jazz.

Begge events er ganske gratis og der er ingen forhåndstilmelding.

Kor-aften

Hvis man har lyst til mere sang- uden for Spil Dansk-regi, så er det muligt mandag d. 8. november på HOM Holbæk afdeling i Studiestræde. Her er der åben kor-aften med skolens soulkor, som indbyder alle interesserede til at deltage og synge med. Der vil desuden blive fremført nogle af de sange, som koret optræder med. Også dette arrangement er gratis.