26. maj 2024

Politiet var onsdag aften i Ladegårdsparken i forbindelse med hærværk mod to biler. Foto: Michael Johannessen.

Politiet rykkede onsdag aften ud til Ladegårdsparken med flere patruljer og hundepatruljer i forbindelse med to sager om hærværk mod biler.

Politiet rykkede onsdag aften ud til Ladegårdsparken med flere patruljer og hundepatruljer i forbindelse med to sager om hærværk mod biler.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man kl. 18.36 modtog en anmeldelse fra en 53-årig kvindelig bilejer, som fortalte at hendes bil var udsat for hærværk, mens den holdt på vejen Ladegårdsparken. To af bilens dæk var blevet punkteret med tydelige stikhuller, så bilejeren havde tilkaldt autohjælp.

Mens hun kl. ca. 19.50 opholdt sig ved bilen og ventede på autohjælpen, kontaktede kvinden igen kontakte politiet, fordi hun var utryg ved, at nogle unge havde forsamlet sig i området. En patrulje kørte derfor til området, hvor politiet også traf en mandlig bilejer, hvis bil netop var blevet udsat for hærværk i form af stenkast mod bilen.

I området traf politiet nogle af de lokale unge, som politiet jævnligt træffer ved patruljering i beboelsesområdet. Ingen af de unge kunne umiddelbart mistænkes i de to sager, men politiet forblev i området i et par timer med yderligere patruljer i præventivt øjemed, indtil autohjælpen senere på aftenen havde afhentet den punkterede bil.

Begge sager efterforskes nu af politiet, der er i tæt dialog med begge bilejere i et forsøg på at få afdækket, hvorfor netop deres to biler som de eneste i området skulle udsættes for hærværk.