20. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Tuse IF vandt overbevisende, da holdet lørdag spillede ude mod Taastrup FC i Danmarksserien.

Første halvleg startede godt for Tuse, i første minut fik bragt sig foran på et mål af August Mogensen.

Tuse indledte flere angreb, men manglede noget i afslutningerne.

Efter pausen fik Tuse styr på spillet og blot tre minutter inde i 2. halvleg havde August Mogensen formået at score to mål mere, og med 0-3 på tavlen i Tuses favør sad gæsterne sikkert på kampen.

Boldlegen var dog ikke forbi for Nicolai Gylling udbyggede føringen til 0-4 i 77. minut og med mindre en fem minutter tilbage af kampen bankede Jesper Friis Halling det sidste søm i kisten for Taastrup, da han sendte bolden i mål til slutresultatet 0-5.