25. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

En 48-årig kvinde fra Hvidovre blev lørdag eftermiddag anholdt og sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand. Med i bilen havde hun tre børn.

Kvinden blev standset kort før klokken 16 på Holbækvej i Tvede ved Mørkøv og en narkometertest indikerede, at hun var påvirket af amfetamin under kørslen. Da politiet visiterede hende blev hun fundet i besiddelse af 0,1 gram amfetamin, så hun blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Politiet tog både den anholdte kvinde og de tre bårn, der alle var 11 år gamle, med til politistationen i Holbæk, hvor bekendte til børnene afhentede dem, inden kvinden blev bragt til sygehuset for at få udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer

Kvinden blev efterfølgende løsladt.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man har udfærdiget en socialrapport til de sociale myndigheder i Hvidovre kommune, hvis socialvagt telefonisk blev underrettet om politiets dispositioner i forhold til de tre børn.

Når blodprøven er blevet analyseret, vil den 48-årige sigtede fører høre nærmere fra politiet om sagens afgørelse.