19. april 2024

Holbæk B&I måtte tage hjem fra Emdrupparken uden point trods en god indsats, da klubbens Danmarksseriehold lørdag spillede mod KFUM.

Holdende så hinanden an til at begynde med, men efter en lille halv time bragte Sebastian Weber Pedersen KFUM foran 1-0.

Holbæk fik udlignet kort før pausen, da Mads Rønn afleverede til Tarik Mourhrib, der sendte bolden i hjemmeholdets net. Glæden varede kun kort, for kort efter sørgede Lukas Carl Svensson for at pausestillingen blev 2-1.

2. havleg var seks minutter gammel, da KFUM igen kom til scoring. Asbjørn Wulff Helge sendte bolden i Holbæk-målet til 3-1.

Holbæk lod sig ikke sådan slå ud, og et par minutter efter reducerede Tarik Mourhrib til 3-2.

Det blev ikke til flere mål i kampen for hverken KFUM eller Holbæk, selvom der blev gået til biddet.

Holbæks næste kamp spilles på lørdag d. 2. oktober kl. 14.00 hjemme i HOlbæk Sportsby. Modstanderen er AB Tårnby.