Tidligere Holbæk-spiller bliver ny assistenttræner for landsholdet

Den tidligere Holbæk B&I spiller, Christian Poulsen, er ny assistenttræner på Herrelandsholdet.

Christian Poulsen spillede først to år som ungdomsspiller i Holbæk B&I, inden han fra 1997 til 2000 spillede 82 kampe og scorede 13 mål som seniorspiller for klubben. Herefter turen gik til FC København, Schalke 04, Sevilla, Juventus, Liverpool, Evian og Ajax inden han sluttede i FC København.

Han har også gjort det godt som landsholdsspiler, hvor han har scoret 6 mål i 92 landskampe for Danmark og var blandt andet med til VM 2002 i Japan og Sydkorea og VM 2010 i Sydafrika.

Senest har Christian Poulsen været assistenttræner for Ajax Amsterdam i de seneste to år.

-Vi er utrolige glade og stolte over at få Christian med i staben rundt om Kasper Hjulmand. Christian er fagligt dygtig, og har både erfaringen, indsigten og de menneskelige kvaliteter, til at løfte vores setup rundt om spillerne yderligere. Vi glæder os til at se Christian ved næste samling og ser frem til samarbejdet,”
siger DBU’s fodbolddirektør Peter Møller.

Hovedpersonen selv ser også frem til sin nye rolle i dansk fodbold:

-Det danske fodboldlandshold har været en stor del af min karriere og jeg er stolt over at skulle være en del af trænerstaben og det nuværende hold. Jeg har mødt Kasper Hjulmand i flere omgange og kender også flere af spillerne. Jeg ser samtidig også frem til at arbejde sammen med en masse unge, sultne spillere, som jeg kan dele min erfaring med. Jeg glæder mig og vil arbejde stenhårdt på at skabe de bedste resultater sammen med resten af staben, holdet for hele Danmark, udtaler Christian Poulsen.

Leave a Reply