15. april 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Endnu engang måtte Holbæk B&I se sig besejret på hjemmebane, da klubbens Danmarksseriehold lørdag eftermiddag tog imod Køge Nord FC.

Holbæk spillede en ellers udemærket første halvleg med flere muligheder, der dog ikke resulterede i scoring. Først hen mod slutningen af kampen kom første scoring, da Køge Nords Jeppe Haugaard Nielsen sendte bolden forbi Holbæks målmand Mikkel Kvist til 0-1 på straffespark.

Efter pausen skulle der gå blot tre minutter, så udlignede Holbæk til 1-1 på et mål af Tarik Mourhrib.

Fem minutter efter gjorde Allan Ali det til 1-2 for Køge Nord.

Holbæk forsøgte sig med tre udskiftninger midt i halvlegen, men lige meget hjalp det. I de sidste minutter af tillægstiden måtte hjemmeholdet tilmed nøjes med ti mand på banen, da fik vekslet sit andet gule kort i kampen til et rødt.