25. juni 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Torsdag aften modtog politiet en anmeldelse om, at der havde hængt en slags udstoppet dukke og et banner fra gangbroen over Valdemar Sejrsvej i Holbæk.

Anmelderen havde taget dukken og banneret ned, og politiet lavede en aftale om, at hente effekterne på et nærmere aftalt sted i Holbæk.

På banneret var der skrevet en tekst, som kunne opfattes truende, ligesom der også fremgik navne på personer på banneret, som den truende tekst formodentligt var rettet mod.

Politiet fik udleveret både dukken og banneret, som nu skal undersøges nærmere i et forsøg på både at identificere personerne bag ophængningen samt den eller de personer, som den truende tekst kan være rettet imod.

Anmelderen opdagede banneret ophængt torsdag aften kl. ca. 22.00, hvorfor politiet gerne vil i kontakt med personer, der før dette tidspunkt måtte have set nogen i færd med ophængningen.

Oplysninger i sagen bedes givet til politiet på tlf. 114.

Holbaekonline.dk er i besiddelse af et billede af både banneret og “dukken”, men har valgt ikke at offentliggøre dem, da der, formentlig, er tale om trusler mod navngivne personer.