7. december 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet standsede torsdag kl. 18.20 en bil i en rutinekontrol på Skovbrynet i Holbæk.

Bag rattet sad en 37-årig mand fra Holbæk, som med en narkometertest blev fundet påvirket af kokain.

Den 37-årige havde ikke noget gyldigt kørekort, da han tidligere er blevet idømt en ubetinget frakendelse af førerretten i en sag om spirituskørsel og ikke havde været været oppe til en en kontrollerende køreprøve efter frakendelsestidens udløb. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel uden førerret.

Betjentene ransagede den 37-åriges bil, hvor de fandt en kniv, som han efter politiets mening, ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Derudover fandt patruljen 0,5 gram kokain, og begge dele beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 37-årige blev nu også sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer og knivloven.

Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når politiet får resultatet af blodprøven vil han få besked om sagernes videre gang.