Sensommeraften med musik i Strandparken

I aften kan man nyde sensommeren i Strandparken med musik.

Sangerinden Julie Berthelsen medvirker som solist, og der kommer besøg af operasanger og konferencier Jens-Christian Wandt samt slotsorganist Jakob Lorentzen fra Christiansborg Slotskirke. Med sig har de Holmens Kantori, som består af 14 professionelle sangere.

Foruden Holmens Kantori medvirker også en strygekvartet fra FøniXensemblet, der er Holbæks ensemble med nogle af landets dygtigste klassiske musikere. Derudover gæster to lokale, dynamiske kor scenen – nemlig Visible Voices samt Loud & Reloaded, og så uddeles årets aktivitetspris. Den går til en person, forening eller institution, som har gjort en særlig indsats inden for idræt-, kultur- eller foreningsområdet.

Der vil også være fællessange på programmet og årets aktivitetspris uddeles.

Der er mulighed for at købe mad og drikke i parken, men publikum kan også selv tage picnic-kurven i hånden og klapstolen under armen og dække op i det fri.

Der er gratis adgang og koncerten starter klokken 19.00.

Leave a Reply