23. april 2024

Foto: Rigspolitiet.

En 49-årig kvinde fra Mørkøv havde så høj en promille, at politiet inddrog hendes førerret på stedet.

Foto: Rigspolitiet.

En 49-årig kvinde fra Mørkøv havde så høj en promille, at politiet inddrog hendes førerret på stedet.

Det skete efter en bilist kl. 17.50 kontaktede politiet og fortalte, at en anden bilist slingrede kraftigt i sin kørsel på Kalundborgmotorvejen.

Politiet rykkede ud og fik på baggrund af anmelderens oplysninger kontakt til den slingrende bil ved Mørkøv. Den 49-årige kvinde bag rattet blev testet med et alkometer og sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt, mens hun blev taget med til udtagelse af en blodprøve.

Blodprøven skal nu analyseres nærmere for at fastslå promillen, der dog allerede på alkometeret var så højt, at politiet inddrog kvindens førerret på stedet, da man forventer at resultatet af analysen vil være grundlag for en frakendelse af kørekortet, når sagen skal afgøres.