15. april 2024

Politiet var tirsdag eftermiddag og aften tilstede i og omkring Ladegårdsparken. Her er det en hundepatrulje ved ved 20-tiden. Foto: Michael Johannessen.

Politiet var tirsdag eftermiddag og hele aftenen tilstede i Ladegårdsparken, hvor patruljer, hundepatruljer, civilbetjente og indsatsleder kørte ind og ud af boligområdet, og i enkelte tilfælde også forlod patruljebilerne.

Politiet var tirsdag eftermiddag og aften tilstede i og omkring Ladegårdsparken. Her er det en hundepatrulje ved ved 20-tiden. Foto: Michael Johannessen.

Politiet var tirsdag eftermiddag og hele aftenen tilstede i Ladegårdsparken, hvor patruljer, hundepatruljer, civilbetjente og indsatsleder kørte ind og ud af boligområdet, og i enkelte tilfælde også forlod patruljebilerne.

Hvad politiet var i boligområdet for i de mange timer vides ikke. Eneste omtale i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi af politiets tilstedeværelse i boligområdet er, at man kl. 21.20 fik en anmeldelse om optræk til slagsmål mellem flere drenge i området.

Der var dog ikke noget slagsmål og de unge mænd, der var i alderen 18-20 år, fortalte politiet, at de blot havde skubbet til hinanden og ingen var kommet noget til. Politiet fandt derfor ikke grundlag for at sigte nogen.

Lidt senere på aftenen kontrollerede politiet en gruppe unge, som de mistænkte for at ryge hash, men det gjorde de ikke.

Politiet fortsatte med at være tilstede i og omkring boligområdet indtil omkring kl. 23.