1. marts 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Flere bilister måtte bremse for en spøgelsesbilist, som ved 1-tiden natten til onsdag kom kørende på Kalundborgmotorvejen.

Klokken 01.05 natten til onsdag fik politiet en anmeldelse om en spøgelsesbilist, der kørte på Kalundborgmotorvejen mod øst ved Regstrup.

Flere patruljer blev sendt mod motorvejen for at standset spøgelsebilisten, og undervejs fik politiet flere anmeldelser om, at spøgelsesbilisten havde passeret flere modkørende biliser, som måtte bremse og undvige.

En lastbilchauffør så forlygter komme imod sig ved Kirke Sonnerup og kørte lastbilen på tværs af motorvejen, så spøgelsesbilisten ikke kunne køre videre.

Politiet ankom til stedet og sigtede spøgelsesbilisten – en 79-årig mand fra Holbæk Kommune – for at overtræde færdselslovens regler om vanvidskørsel. Spøgelsbilistens bil blev beslaglagt af politiet, som nu vil søge at få den konfiskeret og samtidig indrog politiet hans kørekort, så han ikke må køre bil, mens sagen behandles.