9. juni 2023

Foto: Politi.dk

Politiet søger den lastbilchauffør, som natten til onsdag standsede en spøgelsesbilist på motorvejen, ved at stille sin lastbil på tværs.

Som vi tidligere har skrevet, så blev en 79-årig mand sigtet for vanvidskørsel efter flere biler måtte bremse og undvige, da han kørte mod trafikken over en længere strækning. I den forbindelse inddrog politiet den 79-åriges kørekort og førerret samt beslaglagde hans bil.

Vil gerne i kontakt med lastbilchaufføren

I forbindelse med tilbageholdelsen af den 79-årige havde politiet stor fokus på at få ryddet motorvejen hurtigst muligt, så trafikken blev mindst muligt generet. I skyndingen fik patruljen desværre ikke sikret identiteten på lastbilchaufføren, som så heltemodigt fik stoppet spøgelsesbilisten. Politiet vil meget gerne i kontakt med lastbilchaufføren, som er et vigtigt vidne i sagen om vanvidskørsel. Hans ekstraordinære handlekraft og indsats foranlediger desuden, at politiet vil indstille ham til dusør. Politiet håber, at lastbilchaufføren vil kontakte dem på telefon 114.

Læs også: Politiet og kørekortet og bil fra spøgelsesbilist

Leave a Reply