Stoppede spøgelsesbilist – nu vil politiet indstille heltemodig lastbilchauffør til dusør

Politiet søger den lastbilchauffør, som natten til onsdag standsede en spøgelsesbilist på motorvejen, ved at stille sin lastbil på tværs.

Som vi tidligere har skrevet, så blev en 79-årig mand sigtet for vanvidskørsel efter flere biler måtte bremse og undvige, da han kørte mod trafikken over en længere strækning. I den forbindelse inddrog politiet den 79-åriges kørekort og førerret samt beslaglagde hans bil.

Vil gerne i kontakt med lastbilchaufføren

I forbindelse med tilbageholdelsen af den 79-årige havde politiet stor fokus på at få ryddet motorvejen hurtigst muligt, så trafikken blev mindst muligt generet. I skyndingen fik patruljen desværre ikke sikret identiteten på lastbilchaufføren, som så heltemodigt fik stoppet spøgelsesbilisten. Politiet vil meget gerne i kontakt med lastbilchaufføren, som er et vigtigt vidne i sagen om vanvidskørsel. Hans ekstraordinære handlekraft og indsats foranlediger desuden, at politiet vil indstille ham til dusør. Politiet håber, at lastbilchaufføren vil kontakte dem på telefon 114.

Læs også: Politiet og kørekortet og bil fra spøgelsesbilist

Leave a Reply