15. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

En færdselspatrulje undrede sig søndag aften kort før klokken 22.30 over, at flere forankørende bilister kørte med meget lav hastighed ad Adelers Allé i Svinninge.

Da patruljen undersøgte det nærmere, viste det sig, at en knallertkører kørte meget usikkert og brugte store dele af vejen under kørslen. Politiet fik kontakt til knallertkøreren, der standsede af sig selv, så de øvrige bilister kunne komme sikkert forbi og fortsætte deres kørsel med almindelig hastighed.

Knallertkøreren, en 46-årig mand fra Hørve, var kraftigt påvirket af spiritus under kørslen på sin 30 km/t-knallert. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel på knallerten og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Når analyseerklæringen foreligger, vil han høre nærmere fra politiet om det videre forløb i sagen.