22. maj 2024
Jeg har ikke noget videnskabeligt belæg for min påstand når jeg udtaler: Det blæser squ altid på Orø. Men sådan føler jeg det som bosiddende på øen og især når jeg skal ud og lave video, hvor lyden ikke skal være med alt for megen vindbulder.

Jeg har ikke noget videnskabeligt belæg for min påstand  når jeg udtaler: Det blæser squ altid på Orø. Men sådan føler jeg det som bosiddende på øen  og især når jeg skal  ud og lave video, hvor lyden ikke skal være med alt for megen  vindbulder.

Fredag skulle jeg heldigvis kun lave fotos til Holbaekonline.dk, alligevel bemærkede jeg det blæste godt, da jeg var nede ved Orø Havn for at tage fotos af den lokale musiker Hans Knudsen, som gav koncert sammen med to af sine venner fra “Grovbollebanden”.

Fik man ikke hørt koncerten i dag, så kan jeg fortælle at Hans Knudsen dukker op igen  i august  måned, og der kommer også en anden lokal musiker og giver koncert ved Orø Havn i samme måned, nemlig John Westergaard, som er den sidste hippie på Isefjordens Perle.