19. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En bil påkørte ved 20-tiden torsdag aften en stenmur ind til kirkekøregen i Stigs Bjergby.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor de fik kontakt til bilens fører, en 18-årig mand fra Stenlille. Han var ædru, men politiet mistænkte ham for at have været påvirket af narkotika under kørslen, og en narkometertest indikerede da også, at han var påvirket af cannabis.

Ifølge politiets døgnrapport var den 18-årige inden uheldet kørt ad Nykøbingvej i nordøstlig retning i en svag højrekurve, hvor han ramte kantstenen i højre vejside. Herved mistede han kontrollen over bilen, der ramte kirkegårdsmuren, så fire store sten blev skubbet ud, og muren i øvrigt slog revner efter påkørslen.

Den 18-årige blev bragt til skadestuen til kontrol, men var sluppet uden behandlingskrævende skader. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, inden han kunne forlade skadestuen. Han kan dog vente at høre nærmere fra politiet.

Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.