20. maj 2024

Skiltet er nu blevet renset. Foto: Rolf Larsen

Nu kan Holbæk igen byde pænt velkommen til byens gæster, når de går fra stationen til Nygade gennem tunnelen.

Nu kan Holbæk igen byde pænt velkommen til byens gæster, når de går fra stationen til Nygade gennem tunnelen.

For et par år siden skrev vi her på Holbaekonline.dk om hærværk mod skiltene over tunnelen, det skete under rubrikken “Nynazister, antifascister og Brøndby-fans byder velkommen til Holbæk”.

To år tidligere var de gamle hærgede skilte blevet skiftet ud med nye pæne “velkommen” og “på gensyn” skilte.

Men som sagt, blev de udsat for hærværk og efter vi skrev om det tilbage i august 2019 fortsatte hærværket med flere klistermærker og graffiti. Skiltene blev blot grimmere og grimmere, og mere og mere uindbydende, at se på. Men intet blev der gjort for at rense skiltene eller skifte dem ud. Ikke før nu.

Forleden dag, lavede “Mester Vester” to opslag i Facebook-gruppen “Politik i Holbæk Kommune”. Her lagde han billeder op af de to skilte grimme skilte og beskrev problemet. Og så skete der ellers noget. For tirsdag kunne Holbaekonline.dks udsendte medarbejder konstatere, at begge skilte over tunnelen nu var blevet renset for graffiti og klistermærker og fremstod flotte og indbydende. Klar til, at byde gæster til Holbæk By velkommen.

Om der kommer til at gå ligeså lang tid, før skiltet renses igen, hvis hærværket fortsætter, må tiden vise.