23. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

Der blev rejst flere sigtelser, da politiet mandag aften lavede en målrettet færdselskontrol i vores område. Egentlig havde man særligt fokus på spiritus- og narkokørsel, men der blev rejst sigtelser for andre overtrædelser også.

I Jyderup området standsede politiet 10 biler og det førte til tre sigtelser for narkokørsel, en sigtelse for kørsel uden førerret, tre sigtelser for besiddelse af narkotika, en sigtelse for brug af håndholdt mobiltelefon under kørslen og en sigtelse for ikke at opfylde oplysningspligten.

Blandt de standsede var en 28-årig mand fra Nærum, der på Skovvejen i krydset med Holbækvej blev standset kl. 20.16. Narkometeret gav udslag på cannabis og der blev ved ransagning af bilen fundet hash. Føreren blev anholdt og fik udtaget en blodprøve. Han er sigtet for narkokørsel. Passageren blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og de vil begge høre nærmere, når sagerne skal afgøres.

Politiet fik også standset personbil i krydset Valdemar Sejrsvej og Gl. Ringstedvej i Holbæk. Her blev en 27-årig mand fra Grevinge anholdt og sigtet for narkokørsel, da narkometeret gav udslag på cannabis. Når blodprøven er analyseret, vil han høre nærmere om sagen.