8. juni 2023

Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner efter skudepisode i boligområdet Ladegårdsparken natten til tirsdag.

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner efter skudepisode i boligområdet Ladegårdsparken natten til tirsdag.

Klokken 00.11 modtog politiet flere anmeldelser om skyderi i boligområdet. Politiet rykkede massivt ud til stedet, bl.a. med politiets reaktionspatruljer, som sættes ind ved skyderier og bandekonflikter.

Da politiet kom frem var der ingen personer og ingen melding om, at nogen var blevet ramt.

Politiet afspærrede et større område mens der var undersøgelser i gang, og hunde afsøgte stedet. På et grønt område i østlige del af Ladegårdsparken ved Claus Norbysvej blev der gundet flere afskudte patronhylstre.

To personer set løbe væk

Vidner har fortalt politiet, at de så en ung mand omkring en sø i det grønne område umiddelbart efter lyden af skud. Han løb i retning mod boligblokkene. Manden beskrives som: ung, sort kort hår. Intet nærmere.

Et andet vidne så en person, som løb ad stien bag Barsebæk og Peder Billesvej. Personen beskrives som: 180 cm høj, slank af bygning, iført mørk hættetrøje og hætte over hovedet, lange bukser.

Den første patrulje på stedet, så en mørk personbil, som kørte ad Claus Norbys Vej i sydlig retning. Det lykkedes ikke politiet at få standset den mørke personbil, og politiet vil derfor meget gerne i kontakt med den bilist, som kørte i området, og som kan have set noget i forbindelse med skudafgivelsen.

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner, som har set noget eller har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Det var ved det grønne område ved søen ca. midt i billedet, at der blev fundet affyrede patronhylstre.
Video: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

Leave a Reply