15. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet kørte torsdag aften kl. 20.42 til Nygade i Holbæk, hvor en mand i bar overkrop havde truet sig adgang til et værtshus.

Manden var i første omgang forsøgt afvist i døren, men han var alligevel gået ind under verbale trusler om slagsmål, så politiet måtte ind over sagen.

I området traf politiet en påvirket, 24-årig mand uden fast bopæl, som ikke var helt tilfreds med politiets indblanding. Han havde mindre skader i hovedet formentlig efter noget tidligere tumult, så politiet vurderede, at han ikke var i stand til at tage ordentlig vare på sig selv og kunne være uroskabende. Den 24-årige blev derfor frihedsberøvet og efter et lægetilsyn anbragt i detentionen på politistationen i Roskilde indtil midt på natten, hvor han var afruset og skønnet egnet til at kunne klare sig selv.

Politiet oplyser, at man ikke har sigtet den 24-årige for noget i anledning af hans adfærd.