1. marts 2024

Foto: Rigspolitiet.

Politiet beder om hjælp til at identificere en ung mand, som tirsdag formiddag knuste en rude i et tog.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man kl. 09.33 modtog en anmeldelse fra personalet i et tog, om at en ung mand netop havde knust en rude og nu var gået fra stedet i retning mod den centrale del af Store Merløse.

Ifølge vidner havde den unge mand skændtes med en, formentlig, kvindelig bekendt under en telefonsamtale, hvorefter han blev aggressiv og knuste en rude i toget med sin hånd.

Den unge mand blev beskrevet som 16-17 år, ca. 190 cm høj, tynd/spinkel af bygning, lyst hår, iført lyst joggingtøj med en sort bæltetaske om livet.
Politiet ledte efter den unge mand i byen, men fandt ham ikke, så politiet forsøger nu med hjælp fra borgerne at få ham identificeret i denne sag, der behandles som en sag om hærværk. Politiet hører gerne fra borgere, som har oplysninger om den unge mand. Politiet kan kontaktes på telefon 114.