30. maj 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Mandag eftermiddag skete et færdselsuheld ud foran ishuset på Munkholmvej ved Munkholmbroen.

Uheldet skete kl. 15.43, da en 76-årig kvinde fra Roskilde i bil svingede fra p-pladsen ud mod Munkholmvej og i den forbindelse overså en motorcyklist, som kom kørende i samme retning, så hun drejede ud på vejen foran motorcyklisten, som ikke kunne nå at sænke hastigheden. Motorcyklisten, en 70-årig mand fra Holbæk, kørte op bag i bilisten og væltede.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 70-årige blev kørt til undersøgelse på sygehuset. Han var dog sluppet heldigt fra sammenstødet uden skader. Motorcyklen derimod var blevet bulet og havde fået bukket styret.

Den 76-årige kvinde var også uskadt, men fik bulet kofangeren på bilen. Politiet optog rapport om uheldet, da der var mistanke om, at den 76-årige havde overtrådt sin vigepligt.