23. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Der er vigtige point i spil, når Holbæk B&I mandag tager imod Thisted FC i Holbæk Sportsby.

Der er vigtige point i spil, når Holbæk B&I mandag tager imod Thisted FC i Holbæk Sportsby.

Holbæk kæmper for at blive i 2. division i den nye turneringsstruktur, der træder i kraft fra næste sæson og har derfor brug for, at skrabe point sammen. Det bliver ikke nogen let opgave mod Thisted FC, som ligger nr. 3 i puljen.

Sidst de to hold mødtes var 30. august sidste år, og den kamp vandt Thisted FC 2-0.

Ved mandagens kamp er Holbæks Jeppe Illum ude på grund af karantæne for den udvisning han fik den 9. maj i kampen mod Holstebro.

Thisted træner: Vi er klare favoritter

Om mandagens kamp siger Thisted FC’s cheftræner, Bo Thomsen til Thisted FC’s hjemmeside:

– 2. Pinsedag kommer vi til at møde et hold, der på deres bedste dage har slået nogle af topholdene og omvendt, har de haft problemer med, at bundniveauet har været lavt. Men Holbæk er et hold med stort potentiale og et mandskab, man skal være på stikkerne overfor, da det er gode spillere der render rundt i Holbæk.

Han er dog ikke i tvivl om, hvem han ser som favoritterne:

– Vi er klare favoritter, men krydset kan også bruges til meget i den position, vi er i. Vi tager selvfølgelig afsted for at spille for sejren, men som kampen skrider frem, så må man måske acceptere og nøjes. Er vi der ikke på dagen, så kan vi godt tabe til Holbæk.

Kampen fløjtes i gang kl. 13.30 i Holbæk Sportsby.