16. april 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Der blev delt i porten, da Holbæk B&I mandag mødte Thisted FC i Holbæk Sportsby.

Der var på forhånd lagt op til, at det kunne blive en svær opgave, at slå gæsterne, som inden kampen lå på 3. pladsen i puljen.

Men hjemmeholdet var også ekstremt bevidste om, at kampen om pointene var ekstremt vigtige, for at undgå nedrykning til Danmarksserien – der fremover vil være den femte bedste række i den nye struktur.

Thisted kom foran 0-1 efter godt et kvarter inde i kampen på et mål af Dieudonne Yao.

Det var eneste mål i første halvleg og efter pausen så det også længe ud til, at det skulle blive uden scoringer, på trods af forsøg fra begge ender.

Men i slutningen af kampen udlignede Mads Bobjerg Larsen til 1-1 for Holbæk.

Dermed fik hvert hold et point til samlingen, hvilket betyder, at Holbæk B&I fortsat ligger på 11. pladsen i puljen. Næsby BK, der ligger på den forjættede 10. plads, som giver en plads i 2. division, tabte i dag til VSK Aarhus. Dermed har Holbæk taget et enkelt af de to point, som skiller Holbæk fra Næsby.

For Thisted FC betød dagens uafgjorte kamp, at man ikke i denne omgang sikrede sig en plads i top 6. Men det betyder så, at Thisted FC selv kan sikre sig en plads i den nye 1. division i næste weekend mod VSK Aarhus.

Der er to runder tilbage og den næste spilles på lørdag ude mod Sfb-Oure FA, som ligger på næstsidste pladsen i puljen. Kampen fløjtes igang kl. 13.00.