25. juni 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet søger vidner efter en bilist fredag aften stak af fra et uheld.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man klokken 18.29 fik en anmeldelse om, at en mindre personbil havde påkørt et hegn omkring en parkeringsplads og ramt en lygtepæl, hvorefter bilisten kørte fra stedet. En patrulje kørte til Klosterstræde ved Bagstræde, hvor påkørslen var sket. Et hegn havde fået omfattende skader og en lygtepæl var væltet. Politiet fik kontakt med ejeren af det beskadigede hegn, som ønskede erstatning. Kommunen blev underrettet om den påkørte lygtepæl.

Vidner beskrev føreren af bilen som: mand, 20-25 år, spinkel af kropsbynging med mørk hudfarve og sort kort hår, som var kort i siden og lidt længere hår på toppen af hovedet. Han havde sort skæg. Manden var iført sort tøj og sort kasket med hvid skrift. Han var kørende i en sort personbil.

Politiet hører gerne fra vidner som så uheldet eller har bemærket en sort bil med skader på fronten. Politiet kan kontaktes på telefon 114.