26. april 2024

Arkivfoto: Pixabay.com

Det blev til endnu en kamp med fantastiske målcifre, da Holbæk FC mandag aften tog imod Brøndbyernes IF i Serie 6 på Fælleden.

Det var dog ikke Holbækkerne, der sørgede for kampens mange mål, men gæsterne.

Ifølge DBU’s kampfakta blev første mål scoret af Adnan Butt efter blot to minutter. Fem minutter senere scorede Butt igen, denne gang på straffe og bragte dermed Brøndbyernes IF foran 0-2. Ti minutter inde i kampen sparkede Mathias Nebel bolden i mål til 0-3 og fem minutter efter gjorde han det igen, og så var stillingen 0-4. I 20. minut sendte Adnan Butt igen en bold i HFC’s net til 0-5. Herefter var der pause i målene, inden Jonas Blichfeldt i 35. minut øgede føringen til 0-6. Jonas Lund sørgede for endnu et mål til Brøndbyernes IF med fem minuter tilbage af 1. halvleg.

Dermed kunne de to hold gå til pause med en 0-7 føring til gæsterne.

I 2. halvleg faldt antallet af scoringer dramatisk. Det blev således til et mål af Mathias Nebel i 65. minut, og så sørgede Alexander Hirsborg for den sidste scoring, da han med ti minutter tilbage af kampen gjorde det til 0-9 til Brøndbyernes IF.

Holbæk FC har nu tabt tre ud af tre kampe med en samlet målscore på 0-32.