To personer på skadestuen efter færdselsuheld

Flere ambulancer blev lørdag kort før klokken 14 sendt til et færdselsuheld på Aderlers Allé i Gislinge, hvor to biler var stødt sammen, og flere personer måske var kommet til skade.

Det viste sig, at en 61-årig mand fra Holbæk i en personbil var kørt ud fra en forretning og ville efter et venstresving ud på Adelers Allé fortsætte ad vejen i nordlig retning. I forbindelse hermed stødte han sammen med en anden personbil ført af en 23-årig kvinde fra Roskilde, som også kørte ad Adelers Allé i nordvestlig retning, da hun blev impliceret i sammenstødet.

Bilernes airbags blev udløst ved sammenstødet.

I forbindelse med redningspersonalets undersøgelse af førerne og en passager i bilerne afspærrede politiet vejen kortvarigt i begge retninger ud for Flægkær.

I alt fire ambulancer var fremme på uheldsstedet, men kun to personer blev kørt til kontrol på skadestuen. Ifølge politiet var ingen dog kommet til skade som følge af uheldet, og kl. ca. 14.30 var der ryddet op på uheldsstedet, så trafikken igen kunne passere uhindret.

Leave a Reply