Narkobilist snuppet foran Covid-19 testcenter

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Da en politipatrulje mandag kort før klokken 18 kørte forbi covid-19 testcentret på Elværket i Holbæk, bemærkede de en personbil, der holdt på asfaltområdet foran testcentret og besluttede sig til at kigge nærmere på bil og fører.

Betjentene tog kontakt til føreren for at lave et rutinetjek, og det viste sig at den 39-årig mand fra Roskilde, som sad bag rattet var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt, sigtet for narkokørsel og taget med til en blodprøveudtagelse.

Den 39-årige blev skønnet påvirket i en grad, så han ikke kunne tage vare på sig selv, så han blev sat i detentionen til afrusning efter blodprøveudtagelsen. Han blev løsladt senere på aftenen, og vil senere høre mere fra politiet når resultatet af blodprøven kommer.

Leave a Reply