Motorcyklist ramt af bil – nu søger politiet vidner

Politiet søger vidner til et færdselsuheld søndag eftermiddag hvor en motorcyklist blev ramt af en bil.

En 21-årig mand fra Hørve kontaktede i kl. 16.35 politiet og fortalte, at han omkring kl. 15.00 havde været involveret i et færdselsuheld på sin motorcykel. Den 21-årig fortalte, at han var kommet kørende i nordøstlig retning ad Mørkøv Kirkeby i Mørkøv hvor han i et sving blev ramt af en modkørende bil, som snittede motorcyklens baghjul. Det resulterede i, at den 21-årige mistede herredømmet over motorcyklen, så han kørte i grøften. Han kom dog ikke noget til, og der skete kun mindre skade med motorcyklen.

Den modkørende bilist standsede ikke efter uheldet, men fortsatte sin kørsel.

Bilen som ramte motorcyklen var en mindre mørk personbil. Solen stod lavt på uheldstidspunktet, så sigtbarheden for bilisten kan have været nedsat. Det er derfor uvist, om den modkørende bilist har opdaget den lette påkørsel.

Politiet optog rapport i sagen, og forsøger nu at finde frem til den lille mørke bil og dens fører. I den forbindelse beder politiet vidner, som har bemærket uheldet, eller andre som har oplysninger i sagen, kontakte politeit på telefon 114.

Leave a Reply