Narkobilist i stjålet bil

Tre mænd blev natten til fredag anholdt i en stjålet bil på en tankstation på Roskildevej i Holbæk.

En politipatrulje bemærkede kort før midnat, en bil ved en benzinstander, som de ønskede at kontrollere.

Bag rattet sad en 37-årig mand uden fast bopæl i Holbæk, og da betjentene bad om at se mandens kørekort, kunne han ikke fremvise et, da han aldrig havde taget et kørekort, og desuden var han frakendt førerretten på grund af tidligere sager om narkokørsel.

Bilen viste sig at være stjålet i forbindelse med et villaindbrud i Give i Jylland natten til torsdag, så den 37-årige, samt to passagerer – en 26-årig mand fra Holbæk og 29-årig mand fra Jyderup – blev anholdt, mens politiet undersøgte sagen.

Det viste sig, at den 37-årige fører af bilen var påvirket af kokain, så han blev foruden sigtelsen for kørsel i frakendelsestiden og sigtet for narkokørsel.

Politiet oplyser, at den 37-årige var højtråbende og udadreagerende, så han blev lagt i håndjern sat ind i patruljebilen

De to passagerer blev løsladt efter afhøringen, da politiet ikke skønnede, at de var indblandet i brugstyveriet af bilen.

Den 37-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev taget med til politistationen til afhøring.

Politiet kontaktede ejeren af den stjålne bil, som ville hente den snarest.

I bilen blev ved ransagning fundet ting, som kunne stamme fra indbruddet i Give.

Midt- og Vestsjællands politiundersøger nu tyverisagen i samarbejde med Sydøstjyllands Politi for at afklare, om den 37-årige skal overdrages til den jyske kreds i deres sag om indbrud.

Leave a Reply