Fortsat opholdsforbud i Bandidos-klubhus

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Midt- og Vestsjællands Politi har torsdag besluttet, at forlænge opholdsforbuddet på Bandidos MC’s klubhus i Jyderup.

Opholdsforbuddet blev indført den 28. januar på baggrund af en verserende konflikt mellem Bandidos MC og banden NNV. Politiet mener, at der er en betydelig risiko for, at klubhuset på Industriparken i Jyderup og Bandidos MC’s andre klubhuse på Sjælland kan blive angrebet. Et sådant angreb vil være til fare for de borgere, der bor eller befinder sig i nærheden af stederne, mener politiet.

Opholdsforbuddet er blevet forlænget frem til torsdag den 25. februar kl. 17.00.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man følger situationen tæt og fortsætter de særlige tilsyn på adresserne for at sikre, at opholdsforbuddet overholdes. Overtrædelser kan straffes med fængsel op til 2 år.

Det er ikke kun Bandidos MC’s klubhus i Jyderup, som der er nedlagt opholdsforbud på. Også for klubhuse i bl.a. Gundsømagle, Brøndby, Næstved og Flakkebjerg, Helsingør, Hillerød, Frederiksværk og Københavns Sydhavn er opholdsforbuddet forlænget.

Leave a Reply