Læserbrev: Ros til borgmesteren

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Ros til borgmesteren

Vores Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen skal have den ros hun fortjener. Da hun lovede, før sidste valg at arbejde for flere almene boliger på Orø og nu er vi stillet i udsigt at få 6 boliger efter en forhandling med V. A. B. Man undres så hvordan de er kommet frem til de 6 boliger da der er en venteliste på 240 til de 16 boliger vi allerede har. Vi er selvfølgelig taknemmelige for de 6 boliger vi er blevet stillet i udsigt, men her på øen havde jeg gerne set at der blev bygget flere – ca.10% af det der er på ventelisten ville have passet bedre.

Med håb om at borgmesterens rosende ord og glæde for Orø udmønter sig i en genforhandling med V. A. B. Der kunne skaffe os flere boliger på øen. Til glæde for dem på ventelisten og familier der gerne vil bosætte sig på Orø.

Ønsker jeg og sikkert flere på øen hende et godt valg.

Med venlig hilsen

Mogens Johansson
Brøndevej 8
4305 Orø

En kommentar

  • Hanne Duelund Larsen

    Roses den, som roses bør. Alle ANDRE politikere i Holbæk (både nuværende kommunalbestyrelsesmedlemmer – og fremtidige (der er jo valg lige om lidt)) kan helt sikkert også godt se ideen i, at et godt udviklingsområde, som Orø jo rent faktisk er, får mulighed for opførelse af flere almene boliger.
    De vil forhåbentlig omsætte deres gode udtalelser om dette lokalområde, som har haft formidabel god bosætnings tilgang, og derfor allerede nu arbejde for, at der bygges et mere realistisk antal boliger på øen.

    Rent økonomisk er det en fordel, at der bygges en vis volumen af boliger, når man nu alligevel skal i gang.

Leave a Reply