Mystisk sag totalt mørkelagt

Video: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

Politiet har totalt mørkelagt sagen, der har ført til ransagninger på flere adresser i Holbæk.

Lørdag aften slog svært bevæbnet politi til mod en lejlighed Apotekerhaven og efterfølgende brugte politiets tekniker mange timer på at ransage lejlighedne. Politiet slog søndag til mod et parcelhus på Anders Larsensvej, hvor teknikere med assistance fra Beredskabsstyrelsens Kemiteknikere og flere politifolk ransagede huset og haven.

Politiet er søndag også blevet observeret ved en adresse på Borgmestergårdsvej. Da Holbaekonline.dks fotograf søndag aften var forbi stedet, var der to betjente i en civilbil og en tekniker. Om tilstedeværelsen på Borgmestergårdsvej har sammenhæng med de to andre aktioner, vides ikke.

Artiklen fortsætter under billedet.

Civil politibil på Borgmestergårdsvej. Foto: Michael Johannessen.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden lørdag aften ikke villet udtale sig om hverken aktioner eller sag, og udover at bekræfte politiets tilstedeværelse i Holbæk, har politiet holdt kortene tæt ind på kroppen. Man har således ikke ville af- eller bekræfte hvorvidt der har været anholdte i forbindelse med aktionerne i Holbæk. Øjenvidner har fortalt Holbaekonline.dk at to personer blev kørt væk af politiet i forbindelse med aktionen i Apotekerhaven lørdag aften.

Søndag aften var Retten i Roskilde under skarp bevogtning af politifolk iført skudsikreveste og maskinpistoler. Midt- og Vestsjællands Politi vil hverken be- eller afkræfte, om retsmødet havde noget med sagen fra Holbæk at gøre.

Læs mere om den mystiske sag fra Holbæk i artiklerne Mystisk politiaktion i Apotekerhaven, Apotekerhaven: Politiet fortsat tave om aktion, Politiet på aktion på Anders Larsensvej.

Video: Michael Johannessen

Leave a Reply