Mystisk politiaktion i Apotekerhaven

Politiet gennemførte lørdag aften en større aktion i Apotekerhaven i Holbæk.

Betjente bevæbnet med maskinpistoler og iført skudsikre veste var med, da flere politifolk slog til mod en lejlighed i boligområdet.

Ifølge øjenvidner kørte politiet væk med to personer.

Holbaekonline.dks mand på stedet fortæller, at politiets teknikere sent lørdag aften ankom til stedet og har været både i den pågældende lejlighed, et skur og en bil – en KIA Rio – som holdt på parkeringspladsen. Teknikerne har båret poser fra lejligheden ud til en af politiets civile biler, som var bakket hen til lejligheden. En bil er med politiets hjælp blevet skubbet op på et “fejeblad” og kørt væk.

Vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi ønsker natten til søndag ikke at udtale sig om aktionen, udover at bekræfte politiets tilstedeværelse i Apotekerhaven. Dermed er det i skrivende stund uvist hvorfor politiet rykkede ud til stedet.

Læs også: Apotekerhaven: Politiet fortsat tavse om aktion

Video: Michael Johannessen.

Leave a Reply