Båd stod i flammer på kørebanen

Politi og brandvæsen fik tirsdag aften en ikke helt almindelig melding om, at der var brand i en båd, som stod på Knabstrupvej i Knabstrup.

Da de kom frem til stedet kunne det rigtig nok konstateres, at der var ild i en båd, som ikke stod på en trailer, men var efterladt direkte på kørebanen.

Branden blev opdaget af en kvindelig bilist, som kom kørende ad Skovvejen mod øst, hvor hun så en brand på en sidevej. Hun troede først, at det var en bil som brændte, og kørte hen for at se, om nogen var i nød. Da hun kom frem og så den brændende båd, som var efterladt, ringede hun 112. Da var klokken 22.16.

Brandfolkene fik slukket ilden, men trods deres indsats fik båden omfattende skader som følge af branden.

Der er tale om en ældre båd af mærket Wellcraft uden motor, som ikke var registreret. Det lykkedes ikke politiet at finde frem til ejeren i første omgang eller at få fastslået, hvordan båden endte på Knabstrupvej. Det var heller ikke muligt at fastslå brandårsagen. Politiet indbragte derfor båden til nærmere undersøgelse og for at finde frem til ejeren.

Båden er hvid med rød kant og et sort/hvidternet flag malet forrest på siden. Politiet hører gerne fra vidner som har bemærket den beskrevne båd blive transporteret, eller borgere som har oplysninger om, hvem der ejer båden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply