Holbæk B&I forstærker med tre spillere

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Holbæk B&I har inden forårssæsonen hentet tre spillere til klubbens 2. divisionshold.

To spillere er lejet i HB Køge. Det er den 19-årige Christian Toftdahl, der har spillet otte førsteholdskampe for HB Køge.

Desuden har man forlænget lejeaftalen for Casper Jørgensen, som man lejede fra den østsjællandske klub i efteråret.

I Holæbk B&I er forventningen at duoen med deres erfaring fra en klub i den næstbedste række, kan løfte niveauet.

Til HB&I’s hjemmeside siger sportschef Klaes Rasmussen:

-Jeg er flere gange blevet citeret for, at vi skal gå efter at løfte ’overliggeren’ hos os i alt hvad vi foretager os. Lejeaftalerne med Casper Jørgensen og Christian Toftdahl gør det. Som både talent- og sportschef er jeg optaget af, at vi skal skabe et miljø hvor HB&I er et udviklingssted og et springbræt til højere niveau. Casper og Christian er præcis det vi søger: Sultne spillere, som har ambitioner om endnu mere. Samtidig skal de selvfølgelig kunne løfte overliggeren i både kamp og træning. Og det kan de. Casper og Christian har ingen friplads hos os. De skal konkurrere på lige vilkår med alle andre, men vi forventer at de kan bidrage med masser af kvalitet i kampene og masser af sult og energi i træningshverdagen.

Der er også lavet en aftale med den 22-årige Hervé Gamys, der tidligere har spillet U17-fodbold i HB&I i forbindelse med et ophold på Holbæk Sportsakademi.

Hervé Gamys kommer fra Avedøre og har også tidligere spillet i HB Køge og Frem.

Leave a Reply