29. februar 2024

Der var ikke mange biler på p-pladserne i Holbæk Megacenter torsdag. Foto: Jesper von Staffeldt.

Overskriften er vel ikke lige det der giver Holbaekonline.dk's læsere lyst til at bruge ca. 5 minutter på at se denne film , selv om den ikke er så lang.
Der var ikke mange biler på p-pladserne i Holbæk Megacenter torsdag. Foto: Jesper von Staffeldt.

Overskriften er vel ikke lige  det der giver Holbaekonline.dk’s læsere lyst til at bruge ca. 5 minutter på at se denne film , selv om den ikke er så lang.

Men filmen kan ikke være andet end kedelig og forklaring følger her: I går, torsdag, skulle Holbaekonline.dk’s medarbejder forlade Orø for at hente petroleum hos Harald Nyborg. Men man kunne ikke sådan bare gå ind i butikken og købe et par dunke petroleum. For de nye stramme coronarestriktioner, betyder f.eks. at kun apoteker og dagligvarebutikker må holde åbent.

I mit tilfælde måtte jeg bruge  Harald Nyborgs “click and collect” køb, hvilket betød jeg måtte bestille varen på en hjemmeside, betale og så hente det bestilte  hos Harald Nyborg  ved et dertil indrettet udleveringssted. 

Her talte jeg med et par andre kunder, og man mærkede virkelig folk var bange for Covid-19, især p.g.a. en nye engelske variation.

Efter Harald Nyborg gik turen til Slotscenteret, som stort set var lukket ned bortset fra Kvickly, apoteket og så Holbæk Bazar bagerst i centeret. Jeg talte med sidstnævntes ejer som også gav udtryk for at den nye virusvariation, havde skræmt mange af hans kunder væk. Denne skræk mærkede han også når han hver dag tog til København for at hente friske varer på Grønttorvet.

Se mere i vidoen herunder:

Video: Jesper von Staffeldt.