Kvindelig bilist var påvirket af narkococktail

Kort efter klokken et natten til torsdag standsede en politipatrulje en bil på Landevejen i Gislinge, for at lave en rutinekontrol.

Det viste sig, at bilens fører, en 28-årig kvinde fra Slagelse, var påvirket af narko. Narkometeret gav udslag for hash, amfetamin og metamfetamin. Hun blev derfor sigtet og anholdt, for at få udtaget en blodprøve.

Både kvinden, og en 28-årig mandlig passager, blev visiteret, men ingen af dem havde narkotika på sig. Til gengæld var der gevinst, da patruljen ransagede bilen. Her blev der fundet en pose med hvidt pulver, som de mistænkte var narko. En senere kontrolvejning og test af pulveret viste, at der var tale om 39,5 gram amfetamin. Ingen af de to mente at kende noget til stoffet, så de blev begge sigtet for lov om euforiserende stoffer – og på grund af den betydelige mængde lød sigtelsen på besiddelse med henblik på videresalg. Amfetaminen blev beslaglagt med henblik på destruktion.

Den 28-årige kvinde fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt.

De to sigtede vil senere høre mere fra politiet i sagerne.

Denne artikel er publiceret den 7. januar 2021 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply