15-årig overfaldet foran slikforretning – Tre teenagere anholdt

En 15-årig dreng blev tirsdag aften overfaldet af en gruppe unge mænd for en slikforretning i Nygade o Holbæk.

Drengen kontaktede politiet klokken 19.49 og anmeldte, at han var blevet overfaldet og han var blevet slået og sparket, samt nikket en skalle. Herefter havde han fået frataget sin kasket.

Den 15-årige genkendte nogen af overfaldsmændene.

Politiet traf den 15-årige og hans mor på Holbæk Station, hvor han blev afhørt til sagen.

Han blev efterfølgende undersøgt på skadestuen, men han havde, ifølge politiet, ikke fået alvorlige skader.

Teenagere sigtet for overfald

Mens politiet var på stedet ankom to unge mænd, som kunne mistænkes for at have en rolle i overfaldet på den 15-årige. Politiet anholdt en 16-årig fra Vipperød og en 17-årig fra Regstrup, der kl. 20.55 blev sigtet og anholdt for overfaldet. Politiet visiterede de anholdte, hvor den 16-årige blev fundet i besiddelse af 15 små poser med hash, og den 17-årige havde 12 små poser med hash på sig – med ca. 1 gram hash i hver pose. De blev begge sigtet for narkobesiddelse med henblik på videresalg og hashen beslaglagt.

Kl. 21.10 anholdt politiet en 15-årig dreng fra Hellerup, som de traf i Holbæk og som også var mistænkt i sagen om overfaldet i Nygade.

Alle de anholdte blev kørt til afhøring på politistationen, hvilket deres værger og de sociale myndigheder blev underrettet om.

Kastede sten mod toget – og blev sigtet for overfald

Kl. 22.38 anmeldte personalet i et regionaltog, at en ung mand havde kastet sten mod toget, mens det holdt på Holbæk Station.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf den mistænkte, en 17-årig ung mand fra Svebølle, som blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, da der ikke var sket skade på toget.

Politiet mistænkte ham desuden for at have en rolle i overfaldet på den 15-årige i Nygade tidligere på aftenen, så han blev anholdt og sigtet i den sag og taget med til afhøring. Hans værger og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen. Han var påvirket af alkohol/hash og overnattede i detentionen til afrusning.

Sagen blev vurderet juridisk, men der ikke blev skønnet grundlag for at fremstille de fire unge mænd i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, så de blev løsladt. Sagen efterforskes fortsat, og de sigtede kan forvente at høre mere fra politiet.

Politiet hører gerne fra vidner som så overfaldet i Nygade omkring kl. 19.49 tirsdag aften foran en slikbutik. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 16. december 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply