19-årig mand snittet i armen under slagsmål

En 19-årig mand blev søndag aften snittet i armen i forbindelse med et slagsmål.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser at man kl. 17.51 fik en anmeldelse om optræk til slagsmål og sendte flere patruljer til Holbæk by. Man fandt dog i første omgang ikke noget uro, men fik kort efter en anmeldelse om et længere blodspor på gaden ved Markedspladsen.

Politiet kontaktede Holbæk Sygehus, som netop havde fået en 19-årig mand ind til behandling for et overfladisk snitsår i armen. Ingen andre kom til behandling.

Området omkring Rosen og Markedspladsen blev afspærret mens politiet arbejdede på stedet, hvor også hunde blev indsat til at afsøge området. Undersøgelserne på stedet foregik indtil sent på aftenen. Ved 22-tiden kom brandvæsnet til stedet for at spule gaden ren for blodspor.

De personer, som politiet traf i forbindelse med sagen ønskede, ifølge politiet, generelt ikke at medvirke til sagens opklaring.

Den tilskadekomne 19-årige mand har adresse i Køge, men har sin gang i Holbæk, hvor han, ifølge politiet, ofte er truffet sammen med lokale yngre mænd fra lokalområdet.

Søger vidner

Politiet efterforsker nu sagen, for at forsøge at få afklaret, hvem der var indblandet og hvad baggrunden for konflikten var.

Som led i efterforskningen vil man indhente video fra overvågningskameraer i området.

Politiet hører gerne fra vidner som har bemærket slagsmålet eller personer/køretøjer, der kan have haft en rolle ved episoden, som skete omkring Smedelundsgade, Rosen og Markedspladsen i Holbæk søndag aften kort før kl. 17.51. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Læs også: Politiet afspærrer Markedspladsen efter slagsmål.

Video: Michael Johannessen.
Video: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk
Denne artikel er publiceret den 14. december 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply