29. februar 2024

Holbaekonline.dk var på besøg på Zehros, da de nye Covid-19-restriktioner trådte i kraft. Foto: Jesper von Staffeldt.

Da Deres udsendte medarbejder fra Orø i fredags besøgte Holbæk by med kamera og mikrofon blev vejen lagt forbi Zehros på Ahlgde kvart i fire om eftermiddagen hvor der stadig var mange gæster som skulle nyde den sidste øl, vin kaffe… inden cafeen skulle lukke kl.16 som følge af de nye Covid-19-restriktioner.
Holbaekonline.dk var på besøg på Zehros, da de nye Covid-19-restriktioner trådte i kraft. Foto: Jesper von Staffeldt.

Da Deres udsendte medarbejder fra Orø i fredags besøgte Holbæk by med kamera og mikrofon blev vejen lagt forbi Zehros på Ahlgde kvart i fire om eftermiddagen hvor der stadig var mange gæster som skulle nyde den sidste øl, vin kaffe… inden cafeen skulle lukke kl.16 som følge af de nye Covid-19-restriktioner.

Stemningen var præget af det man kan kalde galgenhumor, det blev til interviews med et par gæster, en snak med et par gymnasielever hvor vi talte om digital undervisning og den begrænsede mulighed for social kontakt, et interview med ejeren og da jeg forlod stedet kl. 16 blev der spillet Kim Larsens: Om lidt bliver her stille..

Inden dette besøg var vores medarbejder en tur forbi Holbæk bibliotek, fik en snak med et par medarbejdere, besøgte en boghandel, som man nu må spå kronede dage, nu hvor biblioteket i hvert fald har lukket for udlån frem til begyndelsen af 2021, der blev også tid til lidt pølsesnak i bogstaveligste forstand….

Video: Jesper von Staffeldt.