Holbæk Byforum og Holbæk Megacenter indgår et tættere samarbejde

Mikael Vester, formand Holbæk Byforum (t.v.) Michael Nyrup, varehuschef Bauhaus og formand for centerforeningen i Holbæk Megacenter (midten),Jan Vestergård, chef i Holbæk Byforum (t.h.). PRfoto: Holbæk Byforum.

Holbæk Byforum og Holbæk Megacenter har indgået et samarbejde, der har til formål at by, der har masser at byde på, så Holbæk i stigende grad bliver kundernes valg af indkøbsby.

Det kan vise sig at være klogt med et styrket samarbejde mellem de to foreninger, for udover, at Holbæk – både som by og kommune – konstant konkurrerer med de omkringliggende større byer på detailhandelsområdet, så viser en rapport fra Institut for Center-Planlægning, at inden for de næste ti år vil mange handelsbyer i Danmark dø ud -og det er ikke en statistik Holbæk Byforum og Holbæk Megacenter vil være en del af

Holbæk Byforum og Holbæk Megacenter vil forsætte med at være to selvstændige foreninger, men vil indgå i et tættere samarbejde omkring fælles markedsføring og aktiviteter, der kan trække kunder til Holbæk, som kan kombinere indkøb i Holbæk Megacenter med et besøg i Holbæk bymidte og omvendt. Desuden er fokus på infrastruktur, parkering og andre detailhandelsmæssige udfordringer andre eksempler på fokusområder for det styrkede samarbejde.

-Corona, nethandel og ændret forbrugeradfærd m.v. nødvendiggør, at der hele tiden skal være fokus på at tilpasse sig nye tider i detailhandlen. For at fastholde Holbæk som at attraktiv handelsby er det nødvendigt at indgå i større og nye samarbejder for at sikre bl.a. et stigende kundeflow. Flere relevante aktører skal rykke sammen og øge værdien af lokalt samarbejde til gavn for handelslivet. Netop derfor er det glædeligt og operativt at Holbæk Byforum og Holbæk Megacenter er blevet enige om tættere samarbejde i fremtiden, siger forman for Holbæk Byforum, Mikael Vester.

Michael Nyrup, varehuschef i Bauhaus og formand for centerforeningen i Holbæk Megacenter er enig:

-Samarbejde er nøglen til succes i et presset marked, hvor internettet spiller en større og større rolle. Det er vigtigt, at vi står sammen om at fastholde detailhandlen i Holbæk og sætte fokus på at handle lokalt, samt sikre Holbæk som en handelsby, der tiltrækker kunderne fra oplandet. Kunderne skal opleve sammenhold og synergi i Holbæk, og jeg glæder mig til et samarbejde mellem Holbæk Byforum og Holbæk Megacenter, hvor vi vil arbejde på at skabe den synergi i fællesskab.

Denne artikel er publiceret den 11. december 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply